Posted By Costin

Sageata lui Cupidon (video)


Click aici si aici, pentru a vedea recomandarile de cadouri de valentine’s day. (link afiliat)

Revenind. Cu ocazia Valentine’s Day, Wikipedia (de fapt Wikimedia Foundation) a publicat un clip video despre pagina “Love dart“. Nu am stiut niciodata ca grecii e posibil sa fi imprumutat indeletnicirea lui Cupidon de la… melci, iar sagetile sunt, de fapt, un fel de poke de pe Facebook intre acestia, inaintea copularii :-).

Altfel, pentru ca va stiu oameni seriosi si inimosi, Wikipedia primeste donatii aici. Din dragoste :-).

Bonus:

Un studiu al companiei de cercetare de piață Reveal Marketing Research, cu privire la atitudinea românilor față de Ziua Îndrăgostiților, arată faptul că unu din doi români alege să o sărbătorească pe 14 februarie, de Valentine’s Day. Astfel, 44% dintre cei care atribuie valența de sărbătoare a dragostei zilei de 14 februarie preferă să petreacă în intimitatea căminului, acasă; doar 28% vor opta pentru o cină romantică în oraș, în timp ce 7,1% vor sărbători dansând în club.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments