Posted By Costin

Samsung Galaxy S3 in roaming


Cel mai proabil, cu ultimul update despre care am mai amintit in Samsung Galaxy S3, 2 ferestre active odata cu ultimul update!, Samsung a introdus si ecranul cu numarul 8, dupa cum veti putea observa in imaginile de mai jos, rezervat situatiei cand utilizatorul paraseste tara. In roaming.

Imediat ce operatorul isi da seama unde esti, pe langa acest ecran, Samsung iti sugereaza si cateva aplicatii pe care sa le folosesti departe de casa. Camera foto, doar esti plecat, cu siguranta vrei sa faci cateva poze, calculatorul, deh, schimbul valutar?, si Google Maps, pentru orientare.

Mai mult decat atat, ecranul poate fi personalizat dupa necesitatile fiecaruia. Alfel, Samsung Galaxy S3 mai are inca 2 astfel de ecrane, unul pentru situatia cand este andocat, celalalt pentru situatia in care utilizatorul foloseste o pereche de casti pentru a asculta muzica, ori hands-free.

Priti cul pentru o persoana careia ii place sa se bucure de atentia gadget-urilor pe care le utilizeaza zi de zi. 🙂

* acum imi dau seama ca update-ul despre care amintesc l-am prins in roaming, afladu-ma in Austria. Atunci nu am observat noul ecran, insa, cum telefonul incepuse sa-mi functioneze din ce in ce mai greoi, i-am dat in urma cu 2 seri un reset la “setarile din fabrica”. Acum parca am alt telefon! 🙂Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.