Posted By Costin

Samsung a lansat HomeSync la MWC 2013 Barcelona. Un Țițeica-killer!!! :-) (VIDEO)


O chestie simpatica pe care a lansat-o Samsung, ieri, la Barcelona, in cadrul Mobile World Congress 2013, si despre care am amintit luni, a fost HomeSync, un hub personal care ofera o experienta interesanta de divertisment pe ecrane de dimensiuni mari, un dispozitiv de stocare potrivit intregii familii si o noua modalitate de a beneficia de calitatile HDTV datorita sistemului Android. Toate intr-o singura cutie. Cea din imaginile de mai jos.HomeSync dispune de un spatiu de stocare de 1TB, membrii unei familii, de exemplu, putand sincroniza toate dispozitivele pe care le au, stoca datele pana la 8 conturi diferite si incarca, descarca, precum si partaja rapid foto, video etc intre ei. HomeSync are un procesor de 1.7Ghz, se descurca la fel de bine in LAN, WIFi, ori Bluetooth, si permite conectarea altor device-uri si prin USB 3.0, Micro USB, HDMI si conector audio optic.

Fie ca e vorba de filme, seriale, clipulete funny, insa chiar si jocuri, se pot face extrem de simplu jde combinatii intre tableta, telefon mobil si televizor astfel incat posibilitatile de divertisment in casa cresc exponential. Ce codecuri stie? Video: H.264, H.263, MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, WMV7/8, MP43, VP8, DivX. Audio: MP3, AAC LC/AAC+/eAAC+, WMA 9std/10pro/Lossless, FLAC, Vorbis, AMR-NB/WB, Wav, Mid, AC-3.

Pe mine m-a cucerit intreprinderea asta :-D. Va mai spun doar atat. Pe plasmele din fotografia de mai sus era un demo in care conexiunea dintre Samsung Galaxy Note 8.0 si o plasma afisa oaresce chestiuni de matematica de liceu. Sa tot fii scolar in ziua de astazi. Doar zic! Pe vremea noastra, taica… muream de gat in jurul culegerii de probleme de geometrie a lui Titeica! Acum totul se rezolva cu o tableta cu S Pen si un HomeSync, in jurul unei plasme. 🙂

Iata si o prezentare pe care am filmat-o in cadrul evenimentului. Cum vi se pare?

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments