Posted By Costin

Samsung la MWC 2013 Barcelona (VIDEO)


Dupa jumatate de zi pe care mi-am petrecut-o in doar 2 corpuri din cele 8 ale GSMA Mobile World Congress 2013, eveniment ce se desfasoara zilele aceastea la Barcelona, un lucru imi e foarte clar. Pentru a putea acoperi dpdv continut un brand, astfel incat sa fi multumit ca ai facut o treaba buna, ai nevoie de cel putin 3-4 ore. Iar pentru Samsung, care are cel mai mare stand din corpul 3, o zi intreaga. :-/

Mai jos gasiti cateva fotografii de la standul Samsung de la MWC2013 din Barcelona, in urma cu 4 ore. Desfasurarea de forte este impresionanta, atat din punct de vedere al produselor expuse, cat si din punct de vedere al personalului si publicului, care, in ciuda pretului destul de mare al accesului la eveniment (~app 700 de euro) a intesat la propriu standurile companiilor prezente.

Mai mult decat atat, cantitatea de informatie pe care o poti acumula este imensa chiar si daca vizitezi un singur brand. La standul Samsung, cel putin cand am ajuns eu (in jur de 10:10 ora Spaniei), erau doar cateva produse libere. Vizitatorii evenimentului au astfel posibilitatea sa testeze si sa primeasca direct de la sursa toate informatiile de care ar avea nevoie despre camere foto, laptop-uri, terminale mobile, tablete etc.

Vedetele, adica produsele la care am ajuns cel mai greu, au fost smart PC-urile, camerele foto (Galaxy erau practic imposibil de atins), precum si Note 8.0, tableta lansata ieri. Cand am filmat am prins un Galaxy Note 8.0 liber(!), restul de 25-30 de secunde fiind mai mult blur, cautand sa termin rapid turul standului pentru a ma intoarce la tableta. Scuze. 🙂

* clipul o sa-l urc diseara. am incercat acum, in timp ce am scris aceste randuri, insa e practic imposibil, aproape orice conexiune wireless la internet din cadrul evenimentului (si sunt cateva zeci), fie ea free, ori corporate, fiind blocata din cauza miilor de participanti (ori personal, prin asta intelegand si terminalele puse in teste :-)).

Va las cu aceste informatii de moment, la Samsung o sa mai revin pe tema Note 8.0 si HomeSync, o intreprindere simpaticuta care mi-a placut mult, lansata astazi, in cadrul evenimentului. Am prins si o prezentare faina a acestui hub personal, urmeaza sa o urc pe Youtube, cel mai probabil pe seara.

Later edit: mai dureaza 24 de ore cu update-urile promise si clipurile video.

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments