Posted By Costin

Sport.ro detronat. Orange Romania detine cel mai vizitat site pentru mobile din .ro


m.orange.ro

Orange Romania, lider al pietei de telecom, a fost listat in Ianuarie 2013 pentru prima oara in SATI. Cifrele pentru orange.ro arata foarte bine in comparatie cu vodafone.ro, in luna ianuarie inregistrand 1.284.450 vizitatori unici, fata de 686.832 pe care i-a inregistrat vodafone.ro, cele doua site-uri fiind inregistrate in categorii diferite, comert electronic si, respectiv, IT&C.

Desi vorbim despre o victorie care, cu siguranta, ii bucura pe cei de la Orange, alta este, de fapt, stirea de astazi. Orange Romania detine cel mai vizitat site pentru mobile in .ro, operatorului telecom lipsindu-i mai putin de 50.000 de vizite pentru a depasi 6 milioane de vizite intr-o luna, cu 1.92 milioane de vizite mai mult decat recordul stabilit de sport.ro.

Pozitionarea in prima pozitie vine dupa o detasare clara a sport.ro din ultimii ani, insa si un succes fain al celor din Pache Protopopescu, echipa care, in luna decembrie 2012, detinea primele doua pozitii din topul celor mai vizitate site-uri din Romania, precum si 3 site-uri in top 5: m.sport.ro, m.stirileprotv.ro si m.cancan.ro.

Altfel, topul celor mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania ramane neschimbat, cu exceptia m.gsp.ro care schimba pozita cu m.cancan.ro, ProTV ramanand astfel cu 3 mobisite-uri in top 5.

* Orange Romania nu a dat inca niciun comunicat pe tema asta.

cele mai vizitate mobisite-uri din Romania ianuarie 2013


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments