Posted By Costin

Stay


Stay, melodia Rihannei feat. Mikky Ekko, a rupt in mai putin de 3 zile de la publicarea pe Youtube orice alt clip care ar fi putut ajunge viralul acestei saptamani pe refresh.ro, clipul acesteia raportand pana la data publicarii acestui articol 18.1 milioane de vizualizari pe Youtube.

Retelele sociale au fost mai mult decat generoase, aducandu-i videoclipului aproape 1.7 milioane de mentiuni pe Facebook, peste 55.5k mesaje pe Twitter, precum si includerea in peste 575 de posturi pe bloguri din intreaga lume.

Stay! Sa aveti un weekend placut!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments