Posted By Costin

#stropdeiubire, concurs de fotografie pe Instagram de la AQUA Carpatica


In perioada 14-24 februarie, AQUA Carpatica organizeaza un concurs de fotografie pe instagram cu tema Dragostea. Cei care vor sa participe la concurs vor trebui sa posteze o fotografie pe Isntagram folosind hastagul #stropdeiubire, fotografie care sa surprinda ceva/pe cineva drag de care au grija si o sticla e AQUA Carpatica.

Castigatorii, 3 la numar, vor imparti cele 3 premii din concurs astfel: locul 1 un Samsung Galaxy S3, locul 2 apa plata pentru 6 luni si locul 3 apa plata pentru 2 luni. Mai multe detalii pe blogul AQUA Carpatica. Mult succes!

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012. Stiati ca instagr.am a avut parte si de o conferinta dedicata in Romania, la Cluj? 🙂

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments