Posted By Costin

Care sunt telefoanele si aplicatiile mobile preferate de catre romance?


The PhoneGeeks, divizia specializata de tenica si telefonie mobla a EuroGSM, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, a dat ieri publicitatii o lista cu cele mai atractive telefoane pentru reprezentantele sexului frumos din Romania.

În general, femeile optează pentru telefoane cu design plăcut, care să fie micuţe, discrete şi să aibă disponibile o serie de accesorii, precum huse sau feţe interschimbabile. Un plus îl reprezintă şi aplicaţiile dedicate, în timp ce performanţele tehnice sunt uşor trecute cu vederea.

Andu Subtirica, The PhoneGeeks EuroGsm

Potrivit raportului, cele mai dorite telefoane mobile de catre doamne si domnisoare sunt iPhone 4S (alb), HTC One S si Desire V (dual sim), Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Ace Pure White La Fleur, Nokia Lumia 800 si Lumia 710 White, Sony Xperia U si Motorola RAZR White.

Tare sunt curios ce telefon mobil poseda cititoarele refresh.ro… 🙂

Cat despre aplicatii, iata lista preferintelor: Stylish Girl – Fashion Closet, Trendstop Fashion TrendTracker, RedLaser si, cum nu se putea altfel, Calorie Counter!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments