Posted By Costin

Avem Twitter in limba romana!


In cea de-a doua jumatate a lunii septembrie 2012, Romania intra in lista deschisa de Twitter Translation Center pentru inca 16 tari, printre care Albania, Slovacia, Belarus, Lituania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Vietnam. Parca eram la Eurovision. 🙂

In urma contributiei catorva utilizatori de Twitter din Romania, incepand de ieri, reteaua de socializare a adaugat in setari limba romana (in beta), pentru cei care doresc acest lucru (via). Twitter nu a comunicat oficial introducerea limbii romane.

Setările tale de limbă au fost salvate. Ține cont de faptul că limba pe care o alegi este încă în fază de testare. Pentru a raporta orice erori sau greșeli de programare, vizitează Centrul de Traduceri.

tiwtter in limba romana


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments