Posted By Costin

Xcover 2, un smartphone de luat la plaja


Samsung a lansat Galaxy Xcover 2 (S7710 si nu C3350 care iese la cautari), un smartphone cu ecran capacitiv de 4″ rezistent la zgarieturi, un procesor dual core de 1Ghz, 1GB RAM, 4GB storage (+ slot microSD ce permite pana la 32GB), o camera foto de 5 megapixeli si Android v4.1 (Jelly Bean).

Telefonul este urmasul batranului deja S5690 (899.99 lei la eMAG), un telefon lansat in octombrie 2011, care a transmis celei de-a doua generatii caracteristicile care l-au facut cunoscut: protectia impotriva prafului si nisipului, precum si rezistenta la apa pana la o adancime de un metru, pentru 30 de minute.

Numai bun de iesit cu el la plaja sau la piscina. Fara nicio teama. 🙂

Pana cand/daca il voi putea lua in teste (telefonul a fost doar anuntat, lansarea se va face undeva pana la finalul lui Q1 – sa speram totusi ca la Barcelona :-D) pentru a putea oferi cateva fotografii mai aproape de realitate, iata cateva imagini perfecte de PR cu inculpatul.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments