Posted By Costin

zf.ro lanseaza «Minutul de stiri»


minutul de stiri  -Ziarul Financiar

Din cate inteleg din mesajul de pe Twitter postat de catre Orlando Nicoara1, director general Mediafax Group, Ziarul Financiar a lansat in aceasta dupa amiaza Minutul de stiri, o pastila video de 1 minut cu stiri din domeniu.

* Vezi pe Gandul.info primul Minut de stiri.

Pentru ca e pe feedback, iata: eu unul nu l-as da la liber.

L-as imbunatati, l-as adauga (in cel mai rau caz) ca serviciu suplimentar pentru, de exemplu, ZF Corporate si as face un minut la fiecare ora, cu stiri pentru diferite verticale si/sau zone de business active. Restul sunt detalii tehnice, regasiti o parte din ceea ce ati gandit probabil cand ati vazut clipul in raspunsurile de pe Twitter.

Altfel, va ramane probabil doar un intrument de branding pentru Ziarul Financiar pe gandul.info, businessmagazin.ro, ori pe alte site-uri din trust sau partenere. Ma indoiesc ca investeste cineva in ziua de azi in televiziuni online gratuite :-), ori ca va alerga cineva dupa vizionarea clipului de un minut sa cumpere ziarul de la taraba.

Note de subsol:
1. Orlando Nicoara – Director General Mediafax Group. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.