Posted By Costin

ZTE: Cele mai frumoase fete si cele mai multe lansari la MWC 2013 Barcelona! (VIDEO)


Pozitionat in Hall 3, langa imensitatea de stand Samsung, ZTE a fost prezent la Mobile World Congress 2013 cu un spatiu destul de cochet, avand dupa parerea mea cele mai frumoase fete din cadrul evenimentului. Daca revedeti imaginea de mai sus aceasta va poate arata cum vizitatorii uitau ca sunt la ZTE si isi doreau brusc o fotografie facuta de fetele de acolo, chiar daca fundalul era altul. Ce mai conta! Si erau oameni in toata firea… 🙂

Altfel, ZTE a lansat la Barcelona ZTE Grand Memo V9815, un smartphone cu o grosime de 8.5mm, un ecran de 5.7 inci, un procesor cu patru nuclee de 1.5Ghz si 2GB RAM. Grand Memo are o baterie non-removable de 3200 mAh. Telefoanele erau prezentate pe cateva coloane de culoare albastra, insotite de cate o pereche de casti, iesind foarte fain in evidenta.

Ca volum insa, mi s-a parut ca ZTE s-a focusat pe promovarea lui ZTE Grand S (am numarat vreo 40 de bucati la teste), un smartphone anuntat in ianuarie, cu un procesor cu patru nuclee de 1.7 Ghz, 2 GB RAM, o baterie care nu se poate scoate (pe modelul iPhone) si o camera de 13 megapixeli. Smartphoneul are 6.9mm grosime. Evident, nu-i este necunoscuta abrevierea LTE.

O alta intreprindere lansata de catre ZTE la Mobile World Congress 2013 a fost V98, o tableta dotata cu un procesor de 1.7Ghz, 2GB RAM, din aluminiu, pe care ruleaza Windows 8 si care stie sa foloseasca, cum altfel?, si retelele LTE de mare viteza.

Si, daca tot suntem pe fuga, ar mai fi de amintit ca ZTE a mai lansat la Barcelona inca 4 tablete cu Android. PF 100 si T98, doua tablete cu procesoare cu patru nuclee, ambele cu 1GB RAM, prima de 10.1 inci, cea de-a doua de 7 inci, si V96 si V9S, doua tablete cu procesor cu doua nuclee, prima cu procesor de 1.5Ghz, cea de-a doua cu un procesor de 1.2 Ghz, ambele cu 1GB RAM. Toate 4 stiu, am obosit deja de cate ori am mentionat, de retelele 4G!

Aparent, ZTE a fost cel mai prolific expozant la Mobile World Congress 2013 in ceea ce priveste lansarile. Sa va mai povestesc si despre cele inca 6 telefoane mobile lansate de catre producatorul chinez la Barcelona? NU! Mai bine revenim la fete, altfel ar trebui sa povestim pana maine dimineata despre ispravile la hectar pe care le vor raporta cei de la ZTE la intoarcere :-). Iata si cateva imagini din standul ZTE de la Barcelona.

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments