Posted By Costin

Aniversari: Kanal D implineste 6 ani


Kanal D, postul de televiziune care s-a remarcat prin cea mai rapida crestere, aniverseaza astazi 6 ani pe piata din Romania, precum si performanta de a se plasa in top 3 televiziuni din Romania. Cresterea de audienta all day a fost cu 21% fata de anul trecut, aceasta mentinandu-se in aceeasi masura si pentru prime-time. Cifrele marcheaza cea mai mare crestere de audienta a unei televiziuni din Romania.

Din 2007 si pana in prezent, Kanal D a adus pe micul ecran formate internationale sau productii proprii care s-au bucurat de un real succes. Dintre acestea, cele mai performante dpdv rating au fost Ochii din umbra, Roata Norocului, Pe banii parintilor, D-Paparazzi si Asta-i Romania. 2012 a fost marcat de asumilarea spectaculoasa de catre telespectatori a serialului “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, care a pozitionat statia pe prima pozitie in topul audientelor pe slotul sau orar.

Haluk Kurcer

1 martie este pentru noi o zi a bilantului dar si a promisiunilor, o continuare a povestii noastre de succes. Stim ca datoram acest succes publicului care ne-a fost alaturi in toti acesti ani si care a devenit din ce in ce mai numeros in timp.

Kanal D multumeste telespectatorilor sai atat pentru loialitate cat si pentru sugestiile care ne-au ajutat sa cream produse de televiziune apreciate. Vom continua sa ascultam dorintele publicului nostru si promitem ca vom pastra standardele ridicate pentru a le aduce emisiuni din ce in ce mai indragite si pe viitor.

Haluk Kurcer, Presedinte Kanal D.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments