Posted By Costin

Au stricat si Gmail-ul


Dupa ce ca au anuntat inchiderea serviciului Google Reader, zilele acestea Google face tot posibilul sa omoare si Gmail-ul. Cel mai probabil, majoritatea dintre voi au observat deja modificarile.

Iar cea mai mare prostie pe care zic eu ca au facut-o e cea legata de atasamente. 1. nu mai poti atasa imagini cu drag & drop, acestea intrand direct in corpul mailului (sa va vad cum le descarcati pe iPhone) si 2. nu mai poti sa le descarci pe toate odata.

gmail-image-attachments-vs-inline-images

Partea si mai proasta e ca, dupa ce ne-au obisnuit si fidelizat niste ani de zile intr-o directie, serviciile acestea nu prea au alternative la fel de bune la concurenta. Yahoo! Mail cum misca? Mai primeste spam ca la balamuc?

Detalii aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments