Posted By Costin

Care sunt cele mai inovative si eficiente proiecte din industria online a turismului din Romania?


* lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

In data de 11 aprilie 2011, in cadrul evenimentului eTravel Conference (site), Evensys organizeaza eTravel Awards, singura competitie din Romania care premiaza cele mai eficiente si inovative proiecte din industria online a turismului din Romania.

Evenimentul va oferi o perspectiva actuala asupra performantelor atinse in industria turismului prin inovatie, creativitate si strategii eficiente de promovare online. Proiectele se pot inscrie gratuit, pana in data de 29 martie 2013, in sectiunea galei de premiere.

Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze in cele 9 categorii disponibile: Web Reservation System, Airline Website, Travel Agency Website, Facebook Applications, Facebook Fan Pages, Newsletter Design, Blogger Relations, Mobile Solutions (Applications), Others.

Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.