Posted By Costin

Coca-Cola si KFC, campanii pe Twitter si Instagram in Romania


Ca Twitter e inutil intr-o campanie romaneasca, am mai spus-o intr-un Manual de Publicitate pe Twitter, intreprindere publicata in iunie 2010. Pentru cei interesati, de atunci si pana acum Twitter o duce din ce in ce mai prost pe plaiurile mioritice. 🙂

In ciuda acestui fapt insa, Coca-Cola deruleaza zilele acestea o campanie pe Twitter. In Romania. Gasiti detalii la Cristi Manafu, precum si un scurt comentariu pe tema.

Ar putea Coca-Cola revergora Twitter in Romania? Se vor napusti utilizatorii de internet din Romania sa-si faca cont pe Twitter pentru ca mesajele lor sa apara in urmatorul spotul TV? Nu putem decat sa urmarim hashtagul #haisamancamimpreuna. Pana acum avem 2. Yey.

Despre KFC si concursul de pe Instagram aflam de la Alex Ciuca, suprins de #smartboosterphoto desi nu-i plac surprizele pentru ca ii este ciuda cand nu se prinde de ele. Pe acestea insa, tot pe Twitter le putem urmari de pe calculatoare, pe #smartboosterphoto. Aparent, instagram e mai puternic decat Twitter in Romania, ceea ce mi se pare si normal, luand in considerare istoria Hi5 in .ro. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments