Posted By Costin

Cum sa: Codul de embed pentru clipurile video postate cu Vine


Saptamana trecuta primeam acest link ce contine cateva clipuri faine, de 6 secunde, postate pe Vine, aplicatia pentru iPhone & iPod lansata de catre Twitter in ianuarie 2013. Si ca orice om caruia ii place frumosul, m-am gandit imediat la codul de embed :-), pe care, daca va doriti sa includeti un astfel de clip pe blog, de exemplu, va trebui sa-l compuneti folosind a) un sir de caractere din codul de embed al mesajului de pe Twitter si b) un cod html.

Aveti mai sus explicat intreg procesul, in cateva imagini. Rezultatul, clipul video pe care l-am facut la Barcelona, la Mobile World Congress 2013, si pe care l-am postat pe Twitter aici, il vedeti mai jos. Pentru sunet va trebui sa apasati iconita din coltul din dreapta sus. Altfel, pentru orice nelamurire, lasati un comentariu. Spor!

* via theblogconsultancy


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments