Posted By Costin

De vineri


M-am uitat in stanga, m-am uitat in dreapta, nu am gasit nimic notabil care sa fie mentionat ca viral al acestei saptamani. M-am uitat si afara, si am vazut o vreme de care nu cred ca are cineva chef, ori nevoie.

M-am uitat la mine. E o zi in care, personal, nu am nevoie de cifre. Nu vreau sa stiu cate vizualizari a inregistrat nu stiu ce clip, ori cati oameni l-au dat mai departe pe Facebook si Twitter. Si poate nici voi.

Well, acesta este probabil avantajul de a scrie pe un blog, care, desi are o linie destul de clara de la care nu m-am abatut 4 ani de zile, imi permite sa fac un iertat, sper, derapaj de la strictetea la care m-am comis.

Bine, exagerez voit cu derapajul, pana la urma clipul de mai jos a inregistrat saptamana aceasta cele mai milioane vizualizari pe Youtube, share-uri pe Facebook, mesaje pe Twitter, ori posturi pe bloguri, insa ma gandesc ca as fi putut sa caut un clip care sa nu fie muzical.

Desi e greu de crezut, mai obosesc si eu :-). Weekend placut si linistit voua!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments