Posted By Costin

Doneaza 2 euro catre Crucea Rosie prin descarcarea aplicatiei Prim Ajutor (iOS)


Saptamana aceasta, Crucea Rosie a lansat in parteneriat cu Real aplicatia Prim Ajutor pentru terminalele cu iOS, scopul acesteia fiind acela de a incuraja oamenii sa acorde primul ajutor in situatii in care de ei depinde salvarea vietii unei persoane sau interventia pentru a reduce riscul de deces.

Partea interesanta este ca fiecare descarcare a aplicatiei inseamna 2 euro donati catre Crucea Rosie Romana, banii mergand catre proiectul “Centre de prim ajutor in zone izolate”, proiect care are ca scop formarea si instruirea unor persoane din comunitati izolate pentru a putea acorda primul ajutor in cazul unor urgente medicale.

Aplicatia necesita iOS 4.0+ si este compatibila cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (generatiile 3, 4 si 5) si iPad. De asemenea, aplicatia este optimizata si pentru iPhone 5.

Doneaza 2 euro descarcand aplicatia din AppStore:

PS. Ati citit isprava lui Cabral (Ep. 1 si Ep. 2)?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments