Punct RO
Posted By Costin

Achizitie pe piata de publicitate din .ro la care NIMENI nu se astepta! :-)


Ma scuzati pentru titlu, insa era prea in your face de la bun inceput :-).

La inceputul acestei saptamani, eMAG si Conversion Marketing au pus bazele unui parteneriat in baza caruia eMAG a preluat 90% din capitalul social al agenției de performance marketing online Conversion Marketing, in vreme ce aceasta va prelua sistemul de afiliere dezvoltat in ultimii 3 ani de eMAG, Profitshare, care va putea fi folosit de acum de catre orice companie din Romania. Marius Pahomi, fondatorul Conversion Marketing, va păstra 10% din actiuni si va ramane administrator si director general al companiei.

Fapte.
Marius Pahomi pleaca de la Mediaedge:cia si lanseaza impreuna cu Carmen Miron agentia Conversion Marketing in urma cu exact un an de zile, fiind, cum am remarcat si la momentul acela, singurul partener extern mentionat vreodata pe blogul eMAG. “Nu ne mai trebuia decat un prim client căruia să ii livrăm “conversions”.”, declara Marius atunci.

Personal, nu cunosc niciun alt client public al agentiei Conversion Marketing in afara eMAG-ului, Marius Pahomi comunicand online (Twitter, Facebook, blog personal) doar reusitele / lansarile celui mai mare magazin online din Romania. In plus, nici site-ul agentiei, nici comunicatul de ieri nu are o sectiune care sa comunice clientii agentiei.

eMAG a externalizat încă de anul trecut către Conversion Marketing toate serviciile de media buying și proiectele speciale digitale. Această trecere a inclus și gestionarea contului eMAG de Google Adwords, unde Conversion a reușit să îmbunătățească performanțele de peste 4 ori în numai 8 luni de zile.

Zilele trecute, echipa se mareste cu inca un om. Bun, de altfel. Un om care se reintoarce in Romania dupa 5 ani de Google in Irlanda. Este vorba despre Elena Dobre, care insa nu si-a schimbat datele din LinkedIn.

Surpriza!
eMAG anunta achizitionarea a 90% din capitalul social al Conversion Marketing, aceasta preluand astfel si managementul sistemului de afiliere Profitshare, in timp ce Marius Pahomi, fondatorul Conversion Marketing, ramane cu 10% din actiuni, precum si functiile de administrator si director general al companiei.

LOL? 🙂

Marius Pahomi

După preluarea contului eMAG am văzut o mare oportunitate în transformarea Conversion în furnizor de performance marketing pentru orice companie mică sau mare din România prin transferul și deschiderea sistemului de afiliere Profitshare. Mă bucur că am convins eMAG să ne asociem, sunt fericit că eu și echipa Conversion suntem apreciați de eMAG.

Marius Pahomi, Director General Conversion Marketing

Note de subsol:
1. Marius Pahomi – Director General Conversion Marketing. Blog | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments