Posted By Costin

UPDATE: Cum arata noul News Feed? – Facebook relanseaza News Feed-ul pe baza de invitatie (VIDEO)


UPDATE: Iata si cateva imagini cu noul newsfeed pe un profil romanesc. Mine. 🙂 Sariti peste prima imagine.

Articolul initial:

Facebook a relansat in urma cu cateva ore modalitatea de organizare a News Feed-ului, “prima pagina” a retelei sociale in care sunt publicate postarile prietenilor si paginilor pe care utilizatorul le urmareste. Redesenarea News Feed-ului va scoate in evidenta cele mai importante imagini (Hi5?), stiri, harti, ori evenimente pentru tine.

noul newsfeed Facebook

Ordonand dezordinea, Facebook va introduce si 4 filtre pentru a explora newsfeed-ul in functie de preferintele fiecaruia: all friends (tot ceea ce posteaza prietenii), photos (ceea ce va scoata in evidenta doar fotografiile prietenilor si paginilor pe care utilizatorul le urmareste), musica (posturi despre muzica) si following (special conceput pentru ultimele stiri publicate pe paginile pe care utilizatorul le urmareste).

Cu siguranta va afecta continutul postat de pagini. Ne indreptam primul gand catre fotografii si tot ne dam seama ca impactul este destul de mare, insa, din cate imi dau seama, batalia nu va (mai) fi oarba, ci pe continut. Inca nu-mi dau seama daca-i de bine sau de rau, dar la cum piata de publishing din Romania e posibil sa fim inuntati pur si simplu de tampenii.

Cine e interesat sa vada noul newsfeed printre primii, acesta nefiind inca dispoibil tuturor, pot aplica pentru o invitatie in pagina de prezentare a acestuia, la final. Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments