Posted By Costin

flexiLIVE, un serviciu full-service de televiziune online


Cu cateva saptamani inainte de a implini 2 ani pe piata din Romania, desi la vremea respectiva nu ii dadeam mai mult de 6 luni :-), LTV.ro lanseaza serviciul flexiLIVE, un provider full-services pentru cei care doresc sa isi dezvolte propria televiziune online, ori sa realizeze transmisiuni live complexe.

Serviciul lansat vine cu o abordare customizata mediului online in ceea ce priveste modul de distributie si obisnuintele de consum video in acest mediu. Astfel, o transmisiune live a unui eveniment complex cu 4-9 camere de luat vederi devine accesibila oricarui publisher.
O alta abordare noua in acest sens o reprezinta transmisiunile live multi-publisher. Un exemplu in acest sens fiind evenimentul OpenConnect.ro, produs de flexiLIVE – LTV si transmis live simultan pe o retea de 14 site-uri romanesti de top.

Practic, flexiLIVE devine producatorul LTV si a altor televiziuni online partenere cum ar fi BusinessDaysTV, Juridice.ro TV, PaginaDeMediaTV, precum si al unor evenimente importante din Romania: Gala Premiilor eCommerce, OpenConnect, Romanian Electronics Show.
In acelasi timp LTV ramane o televiziune online care va avea continut video propriu avand ca teme de interes antreprenoriatul si alte preocupari din stilul de viata urban.

O discutie in acest sens gasiti si in clipul de mai jos, Clement Nicolaescu, Managing Partner LTV.ro, raspunzand, in cadrul evenimentului OpenConnect, intrebarilor antreprenorului Dragos Roua.

Note de subsol:
1. Clement Nicolaescu – Managing Partner la LTV.ro. LinkedIn
2. Dragos Roua – Owner, Mirabilis Media. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.