Posted By Costin

foto.sosho, transforma iPhone-ul din dotare intr-o camera foto compacta!


Ieri, in cadrul viralului de vineri, am pomenit despre will.i.am in titlul articolului, intreprindere pe care Twitter o traduce cu un link catre will.I.am (link ce beneficiaza de minim 2 tweet-uri pe minut), redirect catre I.am/will, o pagina cu poze facute de artist. Nu stiam insa ca, in afara de a fi programator, William James Adams e si antreprenor IT&C :-).

Si asta pentru ca 2 click-uri mai tarziu (putin surprins ca atat amar de trafic merge catre oaresce fotografii ale artistului) am descoperit ca, de fapt, i.am promoveaza foto.sosho, un device in care introduci iPhone-ul din dotare si-l transformi astfel intr-o camera foto compacta, accentul fiind, evident, pe stil si cei 14 megapixeli care vor veni cu varianta pentru iPhone 5.

Mai mult decat atat, foto.sosho vine si cu o tastatura querty (slide-out, pentru V.4 si V.5), obiective pe care le poti schimba, flash build-in, plus o aplicatie cu care poti executa diferite lucruri cu fotografiile pe care le faci cu iPhone-ul si device-ul respectiv (adauga frame-uri, edita contrast, luminoziate, saturare etc, filtre, ori grid-uri, plus posibilitatea de a le distribui pe retelele sociale).

Cat costa? Sunt 2 versiuni si una in pending, device-urile putand fi cumparate doar din UK.
– foto.sosho C.4 – pentru iPhone 4, 4S (199 lire in variante alb si negru)
– foto.sosho V.4 – tot pentru 4S (299 lire – varianta pe negru, retro)
– foto.sosho V.5 – pentru iPhone 5 (inca nelansata, foto sus)

Eh? iPhone-isti? Pareri? 😀


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments