Posted By Costin

Fotografie de weekend


Pentru ca tot se desfasora zilele acestea Weekend-ul Nikonistilor, editia a IV-a (vezi aici mai multe detalii), m-am gandit ca, daca va intoarceti de acolo cu basics-urile invatate la workshop-uri, sa aveti si un model bun de inspiratie pentru a va testa, rapid, in bucatarie, talentul fotografic.

Iar modelul de inspiratie se numeste madamejuju, un super cont de instagram pe care l-am mai recomandat si pe alte canale, cont care lasa in urma lui un sentiment de bine si frumos. Sau cel putin asa il resimt eu. Iar pentru exemplificare, am furat 4 fotografii, pe celelalte le veti gasi la locul lor :-).
Daca folositi instagram si aveti si alte exemple de conturi care merita urmarite, nu va sfiiti sa lasati un comentariu (in cazul in care nu apare, din cauza link-ului, nu va faceti nicio grija. nu inseamna decat ca trebuie aprobat :-)). Pentru cei care nu au aflat inca, Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012.

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments