Posted By Costin

Hostway Romania, gazduire web mai stabila decat cea oferita de GoDaddy


Hostway Romania s-a clasat din nou in top 10 Netcraft, al celor mai de incredere companii de hosting la nivel international. Performanta vine la trei luni de zile de cand, in noiembrie 2012, Hostway Romania intra pentru prima oara in top, ocupand pozitia a zecea.

Fata de februarie, Hostway Romania urca doua pozitii in topul Netcraft, o autoritate in industria de monitorizare a ratelor de performanta a companiilor de hosting web, care masoara si pune la dispozitie timpul de raspuns pentru aproximativ 40 de lideri la nivel global din acest domeniu.

In topul realizat de Netcraft, Hostway Romania se afla alaturi de nume prestigioase ca Netcetera, Datapipe sau iWeb. Marii absenti din top 10 sunt Rackspace, GoDaddy, Peer1 sau UK2.net. Mai multe detalii in newsroom-ul Netcraft.

Hostway Romania in topul Netcraft


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments