Posted By Costin

HTC One, casti Monster Beats by Dr. Dre si acrobati la Barcelona (VIDEO)


HTC a fost prezent la Mobile World Congress 2013, eveniment ce a avut loc zilele trecute la Barcelona, cu un stand putin modest dpdv suprafata fata de ce am prezentat pana acum, de o parte si de cealalta a “aleii” principale din Hall 5. Pe o parte era un bar de unde puteai sa-ti iei un fresh HTC, de cealalta parte o structura din fier pe care 3 tineri si o domnisoara foarte sportiva executau diferite acrobatii spre deliciul publicului.

Pe marginea si pe peretii de langa aceasta structura de fier tronau insa, cu aroganta, multe HTC One, telefon despre care am vorbit la lansarea pe care cei de la HTC au facut-o la nivel international pe 19 februarie, preferand un eveniment propriu si nu lansarea in cadrul MWC 2013 de la Barcelona. Vezi HTC a lansat One. Iar pe unul dintre pereti, fiecare HTC One era insotit de cate o pereche de casti Monster Beats by Dr. Dre, iar lumea roia pur si simplu in jurul lor.


Si nu, nu m-am inselat. Telefonul este super fain, se misca exceptional si cred ca isi merita premiul de cel mai bun dispozitiv, tableta sau smartphone nou de pe piata, primit in ultima zi a evenimentului care s-a desfasurat la Barcelona, fiind votat in cadrul unui panel format din experti in industrie, oameni de media si analisti. Abia il astept sa il adaug categoriei gadget in teste, cand va ajunge in Romania.

La fel de vizibila a fost si promovarea HTC Blinkfeed, parte a experientei HTC Sense, intreprindere lansata in aceeasi zi cu HTC One, care aduce in primul ecran continutul cel mai important pentru utilizator, fara a mai fi nevoie de a folosi o aplicatie separata pentru asta. Pe scurt un reader, AOL fiind, din cate inteleg, principalul partener (Huff Post, Engadget, TechCrunch etc), alaturi de Associated Press si ESPN. (ex reader: Flipboard, care a facut un parteneriat cu Samsung, lansand o varianta modificata pentru Samsung Galaxy Note 8.0)

Altfel, pentru a va face o imagine mai buna a ceea ce v-am povestit mai sus, iata si un clip video de aproape 5 minute filmat la standul HTC.

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments