Posted By Costin

Hyperactive si Senior Interactive fuzioneaza si devin Senior Hyperactive


14 martie 2013 – Hyperactive și Senior Interactive își unesc forțele și fuzionează, creand Senior Hyperactive. Mihai Tătaru devine astfel Managing Partner al Senior Hyperactive, o companie care se diferentiaza prin mixul integrat de competente creative si tehnologie.

In urma acestei fuziuni, ponderea specialistilor in digital din grupul Lowe depaseste 40%. Intr-o structura unica in industrie, acestia acopera in proportie egala cele doua mari paliere de competente: atat zona de strategie, creatie si comunicare digitala, cat si zona de tehnologie (programare si R&D).

Alex Visa

Anuntul vine la 10 zile dupa ce Alex Visa a parasit Hyperactive, dupa 5 ani de la fondarea agentiei impreuna cu Dorin Boerescu. Conform ultimului bilant al agentiilor interactive din Romania, cel din 2011, Hyperactive si Senior Interactive se situau pe locurile 2 si, respectiv, 3, cumuland o cifra de afaceri de peste 3.000.000 de euro si un profit net de aproape 20.000 de euro.

Portofoliul de clienti Senior Hyperactive include astazi companii precum Altex (Altex, Media Galaxy), Bayer, BMW, British American Tobacco, Hewlett Packard EMEA, ING Bank Romania, Friesland Campina, LIDL, MSD, Orange Romania, Pfizer, Provident, StarBev, Stilago, Unilever, Wrigley si XTB.

Senior Hyperactive devine membra a grupului din care mai fac parte 6 agentii specializate in discipline complementare de comunicare: Lowe (creatie), Initiative si BPN (media), GolinHarris (PR), Mobile Works (mobile marketing), MedicOne (healthcare communication).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments