Posted By Costin

Intact Media Group, focus pe TV si online


Intact Media Group pregateste lansarea unei platforme online integrate. Aceasta va include continut audio, video si editorial, valorificand intreg continutul multimedia existent in trustul Intact, plus alte produse care vor fi create. Astfel, noua abordare strategica a Grupului va pune accentul pe dezvoltarea zonei TV si online.

Fac o paranteza, deoarece toata istoria asta imi aduce aminte de mutarea Cancan de pe Kanal D la AcasaTV (pe TV), impreuna cu intrarea cancan.ro in portofoliul trustului din Pache, miscare anuntata la vremea respectiva ca un proiect complex, care va optimiza intreaga operatiune si o va adapta noilor obiceiuri de consum impuse de evolutia tehnologiei :-D.

Revenind.

Ne concentrăm resursele acolo unde ne așteaptă publicul, pe TV și pe online. Din păcate, print-ul, în coordonatele actuale, răspunde mai greu necesităților de circulație rapidă și universal accesibilă a informației. Intact este un mare generator de continut și își urmează publicul pe mediile pe care acesta le alege.

Adrian Ursu – Director Integrare Editoriala la Intact Media Group

Am mai spus-o. Intact are atat de mult continut TV excelent pentru romanul care sta pe net, incat, daca structura sprijinul pe online ar fi altul decat cel cu care (s-a?) se confrunta Augustin Roman in cadrul Digital Antena Group (ex Intact Interactive), ar matura cu celelalte trusturi pe jos.

Pana una alta, desi se sta pe o tona de continut TV nevalorificat in online, ultima oara cand am vazut un picior de site din Intact prin top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania a fost in septembrie 2012, cand verisorul gsp.ro urca pe locul 7.

PS. Inteleg ca, de fapt, “exclusivitatea” de astazi este inchiderea Income Magazin. As if ne-ar suprinde. 😉

Note de subsol:
1. Augustin Roman – General Manager Digital Antena Group. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments