Posted By Costin

Lansari: germanos.ro


noul site germanos.ro

Germanos Telecom Romania a relansat in urma cu cateva zeci de minute site-ul germanos.ro, care vine cu un nou design, o interfata imbunatatita si mai usor de utilizat. Conform comunicatului de presa, lansarea noului website este parte a eforturilor continue ale retailerului de a facilita tuturor pasionatilor de tehnologie accesul rapid şi simplu la informatii despre gama completa de produse si servicii de la Germanos, COSMOTE si Romtelecom.

Noua versiune a site-ului are disponibile noi taburi, cu o structură nouă, care oferă utilizatorilor o experienţă optimizată, reducând timpul de aşteptare alocat fluxului de vânzări.

Printre elementele importante ale noului website se regăsesc:
– opţiunea de comandă – utilizatorii înregistraţi au posibilitatea de a comanda online, aceştia putând alege produsele şi magazinul de unde preferă să le ridice. După acest pas, angajaţii magazinului Germanos vor informa potenţialul cumpărator când poate veni în magazin să cumpere produsul comandat;
– opţiunea de localizare a magazinelor – utilizatorii pot găsi mai uşor magazinele cel mai bine poziţionate în funcţie de punctul lor de interes, prin noua opţiune de localizare, beneficiind de Google Maps;
– informaţii despre produs – calea spre identificarea celor mai potrivite produse, în funcţie de nevoile utilizatorilor, este facilitată de noi opţiuni precum „filtrează”, „compară cu”, „ordonează după”, „combină cu” etc.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments