Posted By Costin

“Lectia verde”, primul manual digital din Romania


Holcim Romania, filiala romaneasca a unuia dintre liderii mondiali in furnizarea de ciment, betoane, agregate (nisip si pietris) si alte servicii conexe, a lansat astazi primul manual digital din Romania.

Manualul se numeste Lectia Verde – Creeaza-ti mediul! si este un curs ecologic interactiv adresat elevilor din clasele III-VII (copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani), cel mai probabil ca parte a unei campanii de CSR realizata impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale.

Holchim nu este la prima abatere de acest gen, primul manual fiind lansat in 2004 (off-line) si introdus in 2008 in oferta nationala a obiectelor optionale de studiu, pentru elevii din clasele III-VII, aprobata de Ministerul Educatiei Nationale.

Detalii se gasesc pe lectiaverde.ro si pagina de Facebook, manualul fiind disponibil la download pe iTunes, in iBook Store, pentru iPad.

lectia verde


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments