Posted By Costin

Magazine online: Cat costa sa lansezi un sistem de afiliere?


Pachet 99 - 2parale.ro

Deoarece 2parale a crescut fata de anul trecut precum Fat-Frumos si Ileana Cosanzeana la un loc, dublandu-si practic business-ul, compania lanseaza Pachetul 99, prin care magazinele online pot dezvolta un program de afiliere dedicat, indiferent de experienta in domeniu si investitiile in promovare.

Acesta permite magazinelor online sa lanseze un program de afiliere prin care sa isi poata creste vanzarile, ori, de exemplu, numarul de abonati la newsletter cu doar 99 de lei. Are si cateva limitari, prima si cea mai importanta fiind faptul ca oferta este disponibila primelor 99 de magazine online care se inscriu pe 2parale.ro/99.

Celelalte limitari tin de numarul de click-uri, pana la 10.000, 300 de afiliati maxim si 30 de bannere. Si faptul ca oferta este disponibila pana in data de 30 aprilie 2013. Succes!

2Parale este prima si cea mai mare retea de afiliere din Romania si Bulgaria, activa in prezent si pe pietele din Serbia, Irak si Cipru. Face parte din Leo Burnett Group si e singura retea de marketing afiliat membra a IAB Romania.

Portofoliul 2Parale include peste 235 de campanii si 19.000 de afiliati, care au livrat 66 de milioane de click-uri si au generat advertiserilor vanzari de peste 48 de milioane de lei (fara TVA). In plus, in cei patru ani de la aparitia pe piata, 2Parale a fondat mai multe evenimente dedicate dezvoltarii industriei online, precum ecomTIM si SEM Days.

2 Parale face parte din grupul Leo Burnett, alaturi de Leo Burnett&Target, Starcom MediaVest, iLeo, The Practice, 23 Communication Ideas, Digital Star, The Geeks si 8team, fiind cel mai dinamic si mai premiat grup de comunicare din Romania, cu un palmares de aproximativ 300 de premii si peste 100 de clienti locali si internationali.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments