Posted By Costin

Medias W N-05E, telefonul cu doua fețe pe care nu am avut voie sa-l fotografiez! (VIDEO)


Si nici sa-l filmez, evident, pentru ca nu eram presa, a fost explicatia celor de la standul celor de la NEC Medias.

Iar acest lucru nu s-a intamplat in spatele usilor in inchise, la vreun round-table, ci in plin Mobile World Congress 2013, eveniment care s-a desfasurat la Barcelona saptamana aceasta. Cum insa Medias-ul nu se poate pune cu Buzaul… cum puteam sa ma intorc din Spania, la voi, cu mana goala? Corect? 🙂

Medias W N-05E este un telefon care va fi disponibil doar pe piata din Japonia (carrier-ul DOCOMO aducand personalizari pentru Japonia) incepand de luna viitoare, vine cu Android 4.1 (Jelly Bean), are un procesor cu doua nuclee de 1.5 Ghz, 1 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare. Partea atractiva a telefonului este faptul ca are doua ecrane, fiecare de cate 4.3 inci.

Singura problema pe care i-am gasit-o (caci va dati seama ca nu am plecat de acolo pana cand nu am pus mana pe el, asta in afara de cele doua clipuri de mai jos) este marginea (de altfel destul de subtire) care desparte “ecranul” in momentul cand se doreste a fi folosit cu ambele ecrane ca unul singur. Adica cand il desfaci, ajungand de dimensiunile unei mini-tablete.

Insa pentru a intelege mai bine despre ce vorbesc, iata 2 clipuri video cu Medias W N-05E. Scurte de altfel, imi cer scuze, s-au prins repede ca “faceam poze” si au venit la mine imediat :-). O varianta mai lunga, mai mult decat un hands-on, a facut George Buhnici, din partea ProTV (de la care am luat si numele complet al smartphone-ului).

Va place asa ceva? Primul clip prezinta modelul pentru Japonia, cel de-al doilea modelul care se pare ca va ajunge si in Europa.


NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments