Posted By Costin

Motorola a adus RAZR i si desenele 3D “pe asfalt” la Mobile World Congress 2013 (VIDEO)


Motorola a participat la Mobile World Congress 2013, eveniment ce a avut loc saptamana aceasta in Barcelona, cu cateva accesorii si Motorola RAZR i XT890, smartphone anuntat in septembrie si lansat in octombrie 2012, dotat cu un procesor Intel Atom de 2 GHz, 1GB RAM, 8 GB spatiu de stocare (din care doar 5GB sunt liberi la achizitionare), cu posibilitatea de a-i adauga un microSD de pana la 32 GB.

Motorola RAZR i foloseste Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich), insa poate fi upgradat la Android v4.1.2 (Jelly Bean), anuntul fiind facut in cea de-a treia zi a evenimentului de la Bacelona. Ecranul lui RAZR i, foarte frumos colorat, are dimensiunea de 4.3 inci (Corning Gorilla Glass). Camera principala 8 MP care da posibilitatea posesorilor sa faca fotografii la 3264×2448 pixeli si sa inregistreze clipuri video la [email protected] (site oficial).

Pronunta corect NFC si LTE, are o grosime de 8.3mm si cantareste 126g.

Pret: In Romania l-am gasit doar la Romtelecom – 2199.99 lei.
Nota: Necesita micro-SIM.

Iata si o prezentare a telefonului pe care am filmat-o la standul Motorola de la MWC 2013.

In fata standului Motorola, stand care, judecand dupa suprafetele dedicate, a fost clar orientat B2B with a B2C flavor, pictorul Joe Hill (vezi lucrari asemanatoare) a desenat doua zone in care vizitatorii evenimentului puteau sa faca fotografii precum cele de mai jos, zone ce atrageau in continuu vizitatori ai evenimentului la standul Motorola.
Si, la final, iata si o imagine de ansamblu.

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments