Posted By Costin

O romanca castigatoare la Sony World Photography Awards 2013


Organizatia mondiala de Fotografie a anuntat astazi castigatorii competitiei Sony World Photography Awards 2013, Romania aflandu-se, in premiera, pe lista celor trei castigatori de la categoria Youth, adresata fotografilor cu varsta de pana la 19 ani.

Fotografia castigatoare este realizata de Alecsandra Dragoi si a fost inscrisa la sectiunea Cultura. Ceilalti doi castigatori sunt Berta Vicente, din Spania (categoria Mediu), si 為碩許, din Taiwan (categoria Portret).

Tanarul fotograf al anului va fi selectat dintre cei trei fotografi de mai sus si va fi anuntat la ceremonia de gala Sony World Photography Awards, ce avea loc pe 25 aprilie, in Londra. Iata fotografia Alecsandrei.

SWPA 2013 Alecsandra Dragoi


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments