Posted By Costin

DAG lanseaza observator.tv! Primele rezultate de trafic le vom afla in aprilie.


Pe acelasi model ca protv.ro/stirileprotv.ro, Intact lanseaza Observator.tv, site-ul emisiunii de stiri omonime de pe Antena 1. Acesta a fost lansat cel mai probabil in cursul zilei de ieri, cu cod brat cu tot, ceea ce inseamna ca primele rezultate de trafic le vom afla odata cu lunarele pe martie, la inceput de aprilie.

Cum sectiunea Observator din a1.ro a inregistrat luna trecuta 23.480 vizitatori unici, pericolul ca traficul a1.ro sa fie fracturat nu exista, in cazul in care si-a pus cineva intrebarea aceasta. Decizia, cel putin dpdv cifre, pare una super desteapta, in ideea in care vor depune eforturi pentru a creste rapid observator.tv, iar trustul va detine astfel inca o proprietate online puternica.

homepage observator.tv

observator.tv este lansat la jumatate de an distanta de redesenarea lui a1.ro, pana ieri functionand ca un microsite lansat, alaturi de cel pentru In gura presei, in ianuarie 2010. Altfel, Antena 1 intra in competitie cu ProTV pe segmentul de stiri si in digital, insa, mai mult decat atat, si cu antena3.ro, acesta nefiind insa (din cate stiu) in circumscriptia DAG. O sa fie interesant.

Succes Digital Antena Group!

* via Dragos Stanca (Twitter).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments