Posted By Costin

Online Business School, cursuri online gratuite destinate managerilor


Programul Online Business School este parte a proiectului Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii prin antreprenoriat durabil (ICIMM) initiat de consortiul de companii Romtelecom (prin divizia dedicata segmentului business – Romtelecom Business Solutions), Blue Point IT Solutions şi OTE Academy.

Acest program este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Programul consta in oferirea de cursuri online gratuite de dezvoltare profesionala destinate managerilor de IMM-uri din Romania.

Inscrierile sunt disponibile gratuit pentru urmatoarele luni si se pot realiza aici.

Participantii se pot inscrie pana la 10 cursuri concomitent, pentru cursuri suplimentare acestia vor trebui sa finalizeze si sa efectueze testele aferente pentru cei putin unul dintre cursurile la care s-au inscris initial. Vezi lista cursurilor disponibile.

In plus, programul ofera o serie de beneficii utile pentru absolventi, dintre care cel mai important la acest moment ar fi un schimb de experienta cu reprezentanti ai unor companii din Grecia, care au reusit chiar sa-si creasca afacerile in timpul crizei economice. Astfel, daca termini cu success cat mai multe cursuri, cu rezultate cat mai bune, pana la sfarsitul lunii martie, poti fi unul dintre cei care pleaca in Grecia 5 zile in aprilie. Vezi detalii.

Bafta!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.