Posted By Costin

Paginile fake Kanal D Romania si o posibila explicatie


Kanal D Romania - Pagina de Facebook fake

Dupa cum stiti, postat fiind si pe intaiul blog al tarii acum vreo 2 zile, saptamana aceasta au aparut cel putin 4 pagini de Facebook false KanalD Romania, plus inca una, la fel de fake, pentru Cancan. Probabil sunt mai multe.

Pentru prima oara insa, avem si o pozitie oficiala a unuia dintre cei care au pus online o astfel de pagina. Am folosit italic pentru ca nu am cum sa probez lucrul acesta, insa baiatul pare destul de serios. Mi-am permis sa preiau cateva din gandurile lui.

Romanii sunt asa de naivi, incat am ramas socati. De asta a ajuns tara in halul asta, Basescu nu a fost prost cand a candidat, a stiut potentialul tarii. E plina de prosti fratilor. Daca eram niste nenorociti si in link-urile alea gaseati virusi, era o catastrofa pentru voi.

[…]

Este strigator la cer! Suntem un popor de putori, asteptam sa ne vina pe tava tot!!

Sper ca aceasta postare sa fie vazut de cei 6 milioane de utilizatori de facebook. Sa le intre o data si pentru totdeauna in cap ca porcariile astea nu sunt adevarate si nu va da nici pulea iphone-uri. Fie el Kanal D sau o pagina de 2 lei facuta de niste copii plictisiti.

Nu mai puneti botul, fiti oameni inteligenti. Ne facem de cacat in lumea asta cu asemenea putori de oameni. Sincer mi-e rusine si de prietenii care au dat like si share, de la unii chiar nu ma asteptam.

TUTANILOR!

Stiti ce ma amuza? Din cand in cand apare cate un berbec ca asta (si nu vorbesc doar despre online in momentul asta), care crede ca IQ-ul creste daca ii dai omului o palma peste ceafa, cu argumente / descoperiri general valabile. Oamenii e prosti, fara poezie viata e pustiu, apa e incolora, inodora si insipida etc.

Care pune mana pe o mitraliera, trage doua rafale, dupa care se apleaca asupra victimelor pentru a le explica, cu superioritate, cat de naspa-s gloatele, cum ar trebi sa ne ferim de ele etc. Doar a vazut la TV niste cazuri prin America si Europa. Exagere voit, insa sunt sigur ca pana si berbecul s-a prins. Ori cel putin sper. Altfel, e destul de clar.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments