Posted By Costin

prosport.ro, peste gsp.ro in topul celor mai vizitate site-uri pentru mobile din .ro


Incepand cu luna februarie, cifrele de trafic pentru m.prosport.ro si m.gandul.info au fost publicate pe / de catre SATI, departamentul de internet al Biroului Roman de Audit Transmedia (BRAT), cele doua site-uri pentru mobile pozitionandu-se direct pe locul 4 si, respectiv, 9.

Astfel, m.prosport.ro depaseste din prima luna auditata m.gps.ro, calmand, cel putin o luna de zile, spiritele in ceea ce priveste “cine-i mai bun” in zona mobile, aflandu-se totusi la aproape 400.000 de vizite sub m.sport.ro, fratele mai mare din Pache Protopopescu.

De altfel, m.gsp.ro si m.sport.ro s-au bucurat de singurele cresteri de trafic in luna februarie, ambele cu ~10%, in timp ce dpdv pozitie in top m.gsp.ro e singurul care creste, primele trei pozitii ramanand ocupate de aceleasi mobisite-uri, iar realitatea.mobi, m.cancan.ro, m.libertatea.ro si m.evz.ro scad una sau chiar doua pozitii.

top 10 site-uri pentru mobile auditate de SATI


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments