Posted By Costin

Folositi Readers Hub 2.0?


Readers Hub 2.0 este o aplicatie disponibila gratuit in Samsung Apps pentru terminalele Note 2, Galaxy S3, Galaxy S3 mini, Galaxy Note 10.1 (3G, WiFi), aplicatie ce ofera utilizatorilor accesul la mii de carti in format electronic din intreaga lume, de la carti de bucate, la carti pentru copii si beletristica.

Iar saptamana trecuta, de exemplu, Samsung a incheiat un parteneriat cu Editura Humanitas, cunoscuta, de altfel, pentru participarea deschisa la idei traznite, peste 100 de titluri ale editurii ajungand in aplicatia Readers Hub 2.0, urmand ca, in perioada urmatoare, alte noi titluri Humanitas sa apara si in varianta electronica, la vanzare, in aplicatia Samsung.

Intrebarea din titlu ramane pentru posesorii terminalelor enumerate mai sus. Cu atata nebunie in jurul aplicatiilor din Google Play, recunosc ca eu, cel putin, am acordat sub minimum de atentie aplicatiilor din Samsung Apps.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments