Posted By Costin

rol.ro a ramas #1 in Romania. cancan.ro pierde ~500k UV. protv.ro singurul site in crestere!


SATI a afisat in urma cu cateva minute cifrele de trafic pentru site-urile monitorizate aferente lunii februarie 2013, o luna cu 28 de zile. Februarie inseamna scadere pentru toate site-urile din top 10 si nu numai, singura diferenta fiind protv.ro care capitalizeaza succesul show-ului Romanii au talent si creste 4 procente, urcand in top 10 direct la mijlocul clasamentului.

Interesant este faptul ca site-ul cancan.ro nu a reusit aceeasi performanta, desi este in casa, ci dimpotriva. A pierdut 3 locuri si 13% din trafic, ceea ce la volumele respective inseamna aproape 500k vizitatori. Am observat ca au fost alte site-uri de cancan care au capitalizat la randul lor vizibilitatea Romanii au talent.

rol.ro isi continua treaba in varful clasamentului, scazand dpdv trafic cu doar 80k vizitatori unici in februarie 2013. Despre ascensiunea brusca si continutul indoielnic va semnalez articolele: rol.ro inregistreaza 3.9M vizitatori unici pe luna. Record de trafic absolut pentru un site romanesc! si, in special, Cum a strans rol.ro 3.9M vizitatori unici in ianuarie 2013?

In afara de protv.ro, o alta noua intrare in top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania auditate de catre BRAT este trilulilu.ro, care, dpdv trafic, este in scadere cu 2.5%. Cateva pozitii in top urca si gandul.info, care revine alaturi de realitatea.net si stirileprotv.ro, situandu-se pe locul 4, in urma acestora.

Iata topul de luna aceasta:

topul celor mai vizitate site-uri din Romania - februarie 2013 (BRAT / SATI)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.