Posted By Costin

SEO monitor App, pentru manageri


SEO monitor, agentia, a lansat astazi SEO monitor App, o aplicatie destinata managerilor, care, conform comunicatului de presa, raspunde intrebarilor de genul “cum pot auce la mine pe site clientii care nu cauta direct brandul?”, “ce cuvinte cheie ma plaseaza cel mai repede in top?”, ori “de unde vin cu adevarat vanzarile, dincolo de traficul direct?” etc.

Cosmin Negrescu, CEO, SEO monitor

Cu SEO monitor App aducem trei inovaţii: claritate în înţelegerea modului în care clienţii ajung pe website, posibilitatea de a vedea care este cea mai rapidă cale de a creşte în căutări, cât şi cum se convertesc vizitele în vânzare. Sunt parametrii care permit o abordare “punct ochit – punct lovit” în privinţa investiţiilor de marketing online.

Cosmin Negrescu, CEO SEO monitor

Ce aduce nou SEO monitor App fata de instrumentele de masurare disponibile pana acum?
– asigura informatii pentru cautarile non-brand si not-provided, segmentat pe fiecare in parte
– sugereaza eficient cuvinte cheie care sunt mai usor de adoptat pentru a creste vizibilitatea
– evidentiaza impactul cautarilor privind achizitionarea, pe tot traseul cautare – vizita – cumparare

Detalii pe seomonitor.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments