Posted By Costin

sport.ro poate considera ca «ruleta ruseasca» e sport INTERZIS in Romania…


sport.ro - pescuit sportiv

… pentru ca, in realitate, exista un sport numit tir, in aceeasi masura in care pescuitul cu doua cabluri de curent electric infipte-ntr-o balta e tot sport. Vine de la pescuit, gen. Sportiv si ala. Conform titlului din stirea alaturata, as putea presupune ca exista tari in care se desfasoara campionate de pescuit, cel mai probabil pe categorii de tensiune electrica. Corectati-ma daca gresesc!

Acum ca v-am atras atentia, iata si reversul medaliei povestite ieri, in cazul in care va place sa cititi despre sport, iar, la final, sa aveti parte de un nene care pica “ca retezat” si se zvarcoleste in apa din cauza socului electric. Sper ca ati sarit peste masa de pranz si aveti stomacul puternic. Aici (atentie, treaba asta este chiar socanta).

Astfel de stiri nu ar trebui, in vreun fel, marcate altfel decat banalul, deja, “SOCANT”? Difera mult fata de o stire terifianta in care o tanara a fost SOCATA de primirea unui colet ce continea un iPhone al carui ecran era spart din cauza transportului.

PS. Peste articol am dat intamplator, studiind newsletterul stirileprotv.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments