Posted By Costin

Stiati ca will.I.am a fost programator? Programatori celebri la Viralul de vineri!


Saptamana aceasta la viralul de vineri avem un clip in care celebritati, antreprenori si corporatisti cunoscuti vorbesc despre vremurile in care… programau. Dap, nici eu nu am stiut ca Will.I.Am, cel care canta impreuna cu Eva Simons celebra piesa a verii lui 2012, This Is Love (104 milioane vizualizari in 9 luni), a fost programator :-).

Clipul, pe care il aveti si mai jos si in care-i veti regasi pe Mark Zuckerberg si Bill Gates, a inregistrat 9.6 milioane de vizualizari intr-o saptamana si raporteaza peste 630k mentiuni pe Facebook, includerea in aproape 34k mesaje pe Twitter, precum si in peste 625 de articole pe bloguri din toata lumea.

Pentru petrecareti insa, am pregatit si un Harlem Shake in varianta Miami HEAT, care, desi s-au trezit tarzior (iertati-i, au campionat PR student la facultate), tot au reusit aproape 40 de milioane de vizualizari pe Youtube. Ah, battle-ul asta l-ati vazut? 3.2 milioane vizualizari in 5 zile! Superb pustiul Superba pustoaica!!! 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments