Posted By Costin

Cand un tutorial video nu iese exact cum ar trebui, ajunge la viralul de vineri


Clipul de astazi de la viralul de vineri este un tutorial video facut de o pustoaica, tutorial care nu s-a terminat conform asteptarilor acesteia. Spre surprinderea mea, fata nu s-a speriat cum m-as fi asteptat, chiar daca parul i s-a desprins de parca asa ar fi trebuit sa se intample. 🙂

In ciuda acestui fapt, clipul a inregistrat peste 17.6 milioane de afisari pe Youtube si s-a bucurat de peste 1.25 milioane de mentiuni pe Facebook, includerea in aproape 65.000 de mesaje pe Facebook si aproape 500 de articole pe bloguri din intreaga lume.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments