Posted By Costin

Un trailer superb si un “test drive” fake pentru Pepsi ajung la viralul de vineri


Ca in fiecare vineri, a venit momentul sa terminam inca o saptamana cu zambetul pe buze, in intampinarea weekend-ului pe care, in mare masura, il vom dormi corespunzator, deoarece luni o luam de la capat. Vorba cantecului, cine e cu mine, mainile sus! 🙂

Clipul care a naucit Youtube-ul saptamana asta a fost The Hangover Part III – Official Teaser Trailer, film pe care eu, cel putin, abia il astept. Acesta a inregistrat peste 25 milioane de vizualizari, peste 1.2 milioane de mesaje pe Facebook, mentionarea in peste 44.000 de tweeturi si aparitia in peste 350 de articole pe bloguri din toata lumea.

Am ales insa un alt clip, ceva mai modest in cifre, insa destul de preluat in media internationala datorita faptului ca a fost o facatura. Este vorba despre un clip facut pentru Pepsi, in care pilotul Jeff Gordon ii face o farsa unui vanzator de masini.

Clipul a inregistrat aproape 17 milioane de vizualizari pe Youtube de la publicarea din 12 martie, fiind preluat in peste 1.5 milioane de mentiuni pe Facebook, peste 25k de preluari in mesaje pe Twitter si inclus in aproape 250 de articole pe bloguri din toata lumea.

Vizionare placuta. 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments