Posted By Costin

Wallpapere din Vama pentru smartphone


Ieri am dat o fuga pana la Vama Veche, dupa care am trecut la bulgari unde am mancat cea mai buna inghetata din viata mea (adio Haagen Dazs), cu iaurt, miere si nuci, intr-o crasma (Златната Рибка) care dispune si de cateva camere pentru cei care doresc sa petreaca noaptea acolo. Mai mult decat atat, locatia dispune si de conexiune wireless la internet, doua retele care functioneaza brici si la care va puteti conecta cu parola mercedes.

Cum feedback-ul la fotografiile pe care le-am facut cu telefonul si le-am postat pe Facebook a fost mai puternic decat ma asteptam, am decis sa fac cateva fundaluri pentru smartphone, pe care le puteti descarca pe telefon si folosi ca wallpaper (le-am taiat la 480×800, pentru a le putea redimensiona pe orice smartphone), avand astfel, la voi, un strop de (prima)vara, ori de cate ori deschideti telefonul mobil.

In cazul in care sunteti curiosi cum arata pe telefonul mobil, iata doua mostre, doua dintre wallpapeurile de mai jos ajungand deja pe un iPhone 5 si un Samsung Galaxy S3. Nu ca arata… BESTIAL? 😀


Sub fiecare imagine aveti cate un link direct catre aceasta, pentru a putea intra direct de pe telefonul mobil si deschide in fereastra noua, urmand ca descarcarea lor in memoria smartphone-ului sa fie doar la un tap lung dinstanta. In cazul in care nu va descurcati, lasati un comentariu si incercam sa rezolvam impreuna.

Nu aveti pentru ce. Placerea este de partea mea :-).

wallpaper smartphone - refresh.ro 1
deschide in fereastra noua (Vama Veche)

wallpaper smartphone - refresh.ro 2
deschide in fereastra noua (Bulgaria)

wallpaper smartphone - refresh.ro 3
deschide in fereastra noua (Vama Veche)

wallpaper smartphone - refresh.ro 4
deschide in fereastra noua (Vama Veche)

wallpaper smartphone - refresh.ro 5
deschide in fereastra noua (Bulgaria)

wallpaper smartphone - refresh.ro 6
deschide in fereastra noua (Bulgaria)

wallpaper smartphone - refresh.ro 7
deschide in fereastra noua (Bulgaria)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments