Acces la metroul bucurestean prin SMS


metrou bucuresti

La mai bine de un an de zile de cand au introdus posibilitatea platii intrarii in 7 statii ale metroului bucurestean cu ajutorul unui SMS (vezi asta si asta), Vodafone Romania si Orange Romania au anuntat in urma cu cateva zile extinderea serviciului in toate statiile de metrou din Bucuresti.

Costul unei singure calatorii este de 0.5 euro (fara TVA), aceasta putandu-se efectua printr-un simplu SMS la numarul 1700, cu textul 1C. Pentru doua calatorii, plata se face prin SMS la acelasi numar de telefon, trimitand textul 2C, tarifabil cu 0.9 euro (fara TVA), iar pentru 10 calatorii, textul este 10C, tarifabil cu 3.25 euro (fara TVA).

Pentru a avea acces in statia de metrou, utilizatorii Orange si Vodafone trebuie sa apeleze numarul gratuit 1700 si sa apropie telefonul, in timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat aflat la intrarea statiei de metrou, pana cand mesajul “Tranzactie reusita” apare pe ecranul acestuia.

* sursa foto mediafax


Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments