Posted By Costin

Acces la metroul bucurestean prin SMS


metrou bucuresti

La mai bine de un an de zile de cand au introdus posibilitatea platii intrarii in 7 statii ale metroului bucurestean cu ajutorul unui SMS (vezi asta si asta), Vodafone Romania si Orange Romania au anuntat in urma cu cateva zile extinderea serviciului in toate statiile de metrou din Bucuresti.

Costul unei singure calatorii este de 0.5 euro (fara TVA), aceasta putandu-se efectua printr-un simplu SMS la numarul 1700, cu textul 1C. Pentru doua calatorii, plata se face prin SMS la acelasi numar de telefon, trimitand textul 2C, tarifabil cu 0.9 euro (fara TVA), iar pentru 10 calatorii, textul este 10C, tarifabil cu 3.25 euro (fara TVA).

Pentru a avea acces in statia de metrou, utilizatorii Orange si Vodafone trebuie sa apeleze numarul gratuit 1700 si sa apropie telefonul, in timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat aflat la intrarea statiei de metrou, pana cand mesajul “Tranzactie reusita” apare pe ecranul acestuia.

* sursa foto mediafax


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments