Posted By Costin

antenaplay.ro. INTACT contraataca!


Digital Antena Group, compania de internet a trustului INTACT Media Group, va lansa anul acesta antenaplay.ro, concurent direct al voyo.ro, platforma aducand utilizatorilor de internet din Romania cel mai bun continut de pe toate canalele TV ale INTACT Media Group, dar si produse noi, dedicate comunitatii online (sursa).

Augustin Roman

Cuvantul-cheie pentru 2013 este integrare. Obiectivul nostru este sa oferim consumatorului Antena Group continut spectaculos, de calitate si usor accesibil pentru utilizatori. Drept urmare, cel mai important proiect pentru 2013 este www.antenaplay.ro, un portal video ce va agrega continutul tuturor canalelor TV. Va fi accesibil pe o multitudine de platforme: online, mobil, smart TV si este dezvoltat 100% de Digital Antena TV Group.

Augustin Roman – General Manager Digital Antena Group

Olé! Que hora es? :-))) cc: Orlando

Note de subsol:
1. Augustin Roman – General Manager Digital Antena Group. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments