Posted By Costin

Aylin Cadir, chimie in blogosfera


Sper sa nu ma insel, insa prima piesa din Romania lansata online a fost La mall (Casa Locco), motivele fiind, cred, putin arogante la vremea respectiva, tinand din cate inteleg de industrie si faptul ca o piesa nu are succes daca nu apare pe toate posturile de radio. Ori, in fine, pe cele 3-4 care conteaza. Altfel, nu fu o idee deloc proasta, asta, de exemplu, fiind doar una bucata parodie din campania de atunci.

Intre timp, au mai fost cateva melodii lansate mai mult sau mai putin exclusiv pe internet, insa zilele acestea a venit randul unui videoclip al unei piese cantata de Aylin Cadir, Chemistry, clip ce va fi lansat in 2 zile, exclusiv in blogosfera. Provocarea (concurs pentru bloggeri) o gasiti pe Blogal Initiative, clipul mai jos, melodia aici.

Place?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments