Blog: Iti place fotografia? Hai in Grecia!


La nici 4 luni de la Komandamentul de iarna din Niedernsill (Austria), Foto Union anunta actiunea Arche, sursa tuturor lucrurilor care exista, also known as Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4, ori TFB4, eveniment ce va vea loc in perioada 18-26 mai anul acesta.


Make a habit of two things: 1. help 2. try to do no harm (de aici)

Cei 16 bloggeri romani care vor pleca in cautarea arche-ului, vor avea o saptamana la dispozitie pentru a-l gasi pe insula Thassos, in Grecia, cu ajutorul lui Samsung Galaxy S4. Intreaga operatiune va putea fi urmarita pe Instagram, singura cale de comunicare cu propriul Arche (fara poezie, viata e pustiu :-)).

Pana in acest moment, echipa este formata din 8 bloggeri:
1. Dan Dragomir
2. Anca Duma
3. Cosmin Tudoran
4. Alexandru Negrea
5. Ruxandra Melinte
6. Radu Bădoiu
7. Cristian Șuțu
8. subsemnatul

Celelalte 8 locuri sunt scoase la concurs, astfel:
– 2 locuri in urma acestei competitii prin Blogal Initiative
– 6 locuri aici.

Ce trebuie sa faceti?

1. Eseu din 7 fotografii pe instagram, cu tema Omul este măsura tuturor lucrurilor, a celor ce sunt întrucât sunt și a celor ce nu sunt întrucât nu sunt.

2. Fiecare fotografie sa aiba tagurile #tfb4 #cosmotfb4 #puncteoriunde #galaxyS4

3. Cele 7 fotografii sa fie publicate pe blogul persoal, cu urmatorul text:

Text înscris în concursul Arche – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin

4. Link-ul postarii sa ajunga pe email la vreau@fotounion.ro pana in data de 6 mai, ora 24:00. Castigatorii vor fi anuntati pe 7 mai.

Stiu, nu-i usor, insa, vorba lui Prunariu cand s-a reintors din spatiu, la final o sa declarati intocmai: “Domnule, a fost si greu, da’ si frumos!“. Succes!

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și a lansat proiecte online începând din 2001. A lucrat pentru ProTV ca Project Manager (Internet Business Unit), a lansat și condus Bakers Digital Communication, o agenție de digital cu capital grecesc și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2014, ca freelancer.

View Comments